+389 70 769 012

Закажи преглед

Нашата ординација – Ваша причина за насмевка

Стоматолошката ординација се наоѓа во т.н. Пештани Охрид и е на самиот брег на Охридското Езеро

Во нашата ординација ќе ве дочека пријателски и љубезен персонал кој ќе го направи Вашиот престој кај нас да помине без непријатности и без брзање. Ние сме одлучни и посветени во подобрувањето на здравствената состојба на забите и устата кај нашите пациенти. Нашето образование и практично искуство ни овозможуваат да ви ги понудиме услугите од областа на стоматологијата и имплантологијата на високо ниво..

Заеднички работиме и функционираме како тим .На тој начин успеваме на пациентот да му овозможиме комфор и квалитет и да ја оствариме нашата цел . Тоа е задоволен пациент со насмевка на лицето која ќе не препорача кај својата фамилија и пријателите .

 

WhatClinic Patient Service Award